arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat is het doel van kijk-op.nl?


NAAMSBEKENDHEID VERHOGEN VOOR MEER

AFSPRAKEN, BEZOEKERS EN AANMELDINGEN

AFSPRAKEN

COACH

Een coachopleiding is niet wat je doet. Er is altijd iets overstijgends wat je onderscheidend en bijzonder maakt wat je doet. Laten we bespreken wat mensen in hun leven gaan merken door jouw coaching. 

ADVISEUR

Mensen verwachten dat je advies geeft. Je adviseert op een bepaald thema, maar het resultaat is vaak veelomvattender voor het leven van je klant. Vertel dat boven de bescheidenheid van je vakkennis. 

THERAPEUT

Durf de begane paden te verlaten in je communicatie en durf echt te stellen wat je bereikt anders dan met  reguliere therapie. Laat je drive zien en deel je  geheimen om vertrouwen te winnen.

VERZOEKEN

OFFERTE

Verkoop geen offertes, maar verkoop je product, Maak een plan hoe je alleen met echt geïnteresseerde mensen in contact komt en daar een offerte voor maakt i.p.v. gebruikt te worden om prijzen te vergelijken.

RESERVERING

Deze methode helpt je om gasten in bijvoorbeeld je cafe of restaurant te krijgen.
Je brengt iets extra's waardoor ze een onvergetelijke ervaring krijgen waar ze met andere mensen over praten. 

WERVEN

Gebruik deze methode om de nieuwe medewerkers te vinden die passen bij je bedrijf. De link is makkelijk te delen en zegt precies waarom mensen juist bij jouw bedrijf het beste op hun plek zijn. 

AANMELDINGEN

WORKSHOP

Het werkt perfect om workshops aan te kondigen en ook direct duidelijk te maken waar de workshops over gaan en welke extra's je klanten ontvangen als ze op deze manier inschrijven. 

TRAINING

Wil je klassen vullen voor je trainingen? Geef er bekenheid aan en benoem  het doel van de training en wat het resultaat is bij afronding van de training.

EVENT

Organiseer je een speciaal event dan biedt deze nieuwsgierigmakende en aandachtrekkende link je de mogelijkheid om die door vele te laten delen.

Ons privacy beleid