arrow_drop_up arrow_drop_down

Je eigen kijk-op.nl link is de trigger die mensen in actie zet om te doen wat jij wilt dat ze gaan doen, zodat je met ze in contact komt

De eerste stap is om mensen te triggeren met nieuwsgierig makende woorden die aanhaken op een diepgewortelde behoefte of wens. 

Als mensen vervolgens die link aanklikken dan komen ze op een pagina waar ze nog meer herkenning krijgen.
Dit is belangrijk omdat ze dan onbewust bevestiging krijgen dat ze een juiste keuze hebben gemaakt.Vervolgens zien de bezoekers van die pagina een super interessante optie die ze gratis kunnen krijgen. We noemen dat een klantmagneet. 


Dit is bijv. een gratis onderzoek, een e-boek, een waardecheck, een videoles, of bijvoorbeeld voorbeelden als website icoontjes. 

Het ontvangen van een klantmagneet maakt dat mensen jou beter leren kennen, maar bovenal krijgen ze al antwoorden op dat waar ze naar zochten.

Vervolgens geef je ze een onweerstaanbaar kado (de klantmagneet)
waarmee de verbinding ontstaat

We helpen je met ontwikkelen, opmaken en vormgeven van je klantmagneet. Het is misschien een nieuwe manier van in contact komen met klanten. Wij hebben er inmiddels veel ervaring mee en weten wat krachtig overkomt.

Ondanks dat de klantmagneet gratis is, zullen we die klantmagneet toch wel degelijk moeten verkopen. Hier komt de copywriting, het verwoorden om te raken, weer om de hoek kijken. Dat is ons vak en daar helpen we mee.  

Mensen ontvangen de klantmagneet via hun e-mail adres.

Ze geven jou dat e-mail adres, omdat ze je vertrouwen.
Dit vertrouwen ga je versterken door via de e-mail het contact te onderhouden.

Wil je ook jouw doelgroep gericht bereiken zodat je met ze in contact kunt komen?

Ons privacy beleid