arrow_drop_up arrow_drop_down

KIJK-OP.NL

De eerste stap om via het internet met klanten in contact te komen

Missie

Het doel van Kijk-Op.nl is om ondernemers te laten ervaren dat je via het internet
met klanten in contact kunt komen zonder dure investeringen of technische kennis. 

Ontwikkelaar Raymond Gruijs:

"Tot voor een aantal jaar geleden maakte ik geen gebruik van het internet om met klanten in contact te komen. Ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Totdat ik besefte dat onze klanten zich online oriƫnteren alvorens ze een bestelling plaatsen, informatie aanvragen of een afspraak maken.


Na het afronden van vele studies op het gebied van online marketing besefte ik waarom veel websites niet doen wat ze moeten doen, namelijk bezoekers in actie zetten.


Ik heb alle mogelijke websitesoftware gebruikt om op een snelle en directe manier klanten in de gelegenheid te stellen makkelijk en duidelijk te vinden wat ze zochten. Maar bovendien om verbinding te leggen tussen de zoeker en de ondermemer die producten en diensten aanbiedt.


Niets voldeed eigenlijk aan de voorwaarden van:

  • Gebruiksvriendelijkheid zonder technische kennis,
  • De mogelijkheid voor klanten om een kado te kunnen downloaden,
  • En de mogelijkheid om opvolging te geven aan het ontstane contact.


Daarnaast was een vereiste ook om een dergelijke oplossing voor ieder budget bereikbaar te maken.


Na een vraag van een sportcomplex om reclameborden te vermarkten is het idee ontstaan om een korte, pakkende, link te maken die mensen in actie zet, die mensen letterlijk triggert omdat ze zich aangetrokken voelen door wat ze zien. 


Een link die volledig op maat te ontwerpen is en die tevens inzichtelijk maakt wie de pagina bezoekt en ook daadwerkelijk de gewenste actie uitvoert.


Met kijk-op.nl/... jouw naam, is dat allemaal mogelijk geworden en is een onweerstaanbare link voor iedereen, die aandacht vraagt voor een onderwerp of aanbod, bereikbaar geworden"Raymond Gruijs

Ons privacy beleid